Наші миколаївські хлопці з «Водопоя» і «Соляних»: як воює миколаївська бригада тероборони


12:0116.05.2022

«Хто вріс корінням, той не зламається, хто має стержень, той не зігнеться, любов до матері – найкраща порадниця, любов до Вітчизни – Ідея серця».

Як живуть і захищають українську землю звичайні миколаївські хлопці з Водопою і Соляних, розповіли у 123 бригаді територіальної оборони, передає Інше ТВ.

Побратимів «Атома» та «Мічмана» доля звела 24 лютого – познайомилися в черзі на співбесіду до Миколаївської бригади тероборони. «Атом» вже має бойовий досвід, воював в 2014-201 рр., у нього двоє неповнолітніх дітей. Син «Мічмана» служить в одному з батальйонів нашої бригади.

З перших днів хлопці прагнули потрапити в найбільш бойовий підрозділ, аби не було соромно дивитися дітям в очі. Навчання, полігони і, нарешті, «перша лінія» – територіальна оборона тепер всюди.

«Почуваємося справжніми бандерівцями чи холодноярцями. Землянки рятують життя солдата від регулярних обстрілів. Харчування налагоджене, багато напівфабрикатів, серед яких супи і борщі, не забувають нас і волонтери – привозять свіжі продукти, воду, смаколики. Є душ, польовий, але ефективний! Настрій у всіх піднесений.

Чатуємо і вдень, і вночі. Приходять до нас і «непрохані гості». Ми їх «приймаємо». Ми степовики, нам кожна травинка допомагає, вони ж – зайди, на місцевості орієнтуються погано. Така на сьогодні в нас служба, «дух тіло рве до бою». «Арта – Боги війни» «гатить» так, що завдяки їй, вчорашні бармени і докери, які прийшли до тероборони, за пару днів стають безстрашними вояками. «Лендлізівська» артилерія працює на 12 балів, московити несуть серйозні втрати. Це сучасна високотехнологічна війна, і ми в ній переможемо!»», – кажуть побратими.

Як повідомляло Інше ТВ, Основні зусилля ворог зосереджує на Донецькому напрямку, наші завдали чергового удару по Чорнобаївці — Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube