Платформа  iLearn безкоштовно підготує випускників Миколаївщини до Мультитесту 2022


22:2810.05.2022

До війни кожен п’ятий абітурієнт в Україні готувався до ЗНО разом з iLearn. Тепер же, аби випускники 2022 року не лишились сам на сам із НМТ, “Освіторія” та ЮНІСЕФ запускають на платформі iLearn щоденні безкоштовні вебінари. 

Про це повідомила комунікаційниця ГС «Освіторія» Анна Смолько, передає Інше ТВ.

Перший вебінар відбудеться вже 12 травня о 17.00. Заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко розповість про всі особливості  мультитесту та дасть відповіді на найпоширеніші питання. Вебінар можна переглянути на платформі iLearn.org.ua або на YouTube-каналі за посиланням

Наступне онлайн-заняття буде присвячено написанню мотиваційного листа, а вже за тиждень розпочнуться щоденні вебінари з трьох предметів: математики,  української мови та історії України. Їх проводитимуть досвідчені експерти-предметники. 

Невдовзі на платформі стане доступним і тренажер мультипредметного тесту, який дозволить спробувати свої сили в симуляції НМТ на прикладі тренувальних  питань. 

Підписуйтесь на Instagram та YouTube iLearn, щоб не пропустити анонси! Безкоштовна підготовка українських  випускників до НМТ-2022 проходить за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Як повідомляло Інше ТВ, цьогоріч абітурієнти складають національний мультипредметний тест, який відбуватиметься в комп’ютерному форматі. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube