За минулу добу на Миколаївщині внаслідок обстрілів загинуло двоє чоловіків і постраждала жінка. Зведення від рятувальників (ФОТО)


09:2610.05.2022

За чергову добу пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 6 разів залучались на гасіння пожеж, три з яких виникло внаслідок ворожих обстрілів.

Про це зранку 10 травня повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, внаслідок обстрілів спалахнула пожежа гаража з автомобілем та господарчої споруди на території приватного домоволодіння в с. Шевченкове Миколаївського району області. На місце виклику направлено черговий караул 16 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборц ліквідували пожежу на площі 70 кв. м. На місці виявлено тіло чоловіка 1942 р.н., загиблого внаслідок обстрілу,

Також горіли покрівлі 5 гаражів у с. Первомайське Миколаївського району. Вогнеборці 16 ДПРЧ ліквідували горіння площею 80 кв. м, врятувавши від розповсюдження вогню інші 10 гаражів. Внаслідок обстрілу загинув чоловік та постраждала жінка, яка від госпіталізації відмовилась.

Окрім цього, тушили пожежу покрівлі складу зерносховища на елеваторі в с. Шевченкове. Рятувальники 16 ДПРЧ ліквідували її на площі 20 кв. м.

Через необережне поводження з вогнем виникла одна пожежа, ще дві — причини встановлюються:

– дві пожежі в будівлі, яка не експлуатується та господарчій споруді. Черговими караулами 15 і 2 ДПРЧ горіння ліквідовані на площах 35 і 40 кв. м відповідно. Займання сталися в смт Єланець та м. Миколаєві;

– пожежа сухої трави на відкритій території с. Баловне Миколаївського району. Займання площею 500 кв. м ліквідовано черговим караулом 1 ДПРЧ.

Трьома групами піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення відпрацьовано 31 звернення та вилучено 64 боєприпаси. Загалом з початку війни вилучено 1735 вибухонебезпечних предметів та відреаговано на 2588 повідомлень.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП продовжують надавати технічну воду громадянам для побутових потреб, протягом дня розлито 28 тонн.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині під час обстрілу загинув 80-річний чоловік (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube