За минулу добу в Миколаєві внаслідок обстрілів загинула одна людина, троє були поранені – Сєнкевич (ВІДЕО)


21:3309.05.2022

Окупанти гатять по житлових кварталах міста.

За минулу добу внаслідок обстрілів одна людина загинула і троє були поранені.

Про це сьогодні, 9 травня, у традиційному вечірньому ефірі в соцмережах повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

– Миколаїв обстрілюють. Традиційно російські окупанти гатять по звичайним житловим кварталам. За минулу добу у нас одна цивільна людина загинула, три дістали поранення. Загалом від 24 лютого ми маємо 95 загиблих, зокрема, 1 дитина, і 412 поранених, серед них 4 дитини, – сказав Сєнкевич.

Якщо говорити про об’єкти інфраструктури, знов під обстріли потрапив дитячий садок (вибиті вікна), пошкоджена одна зі спортивних шкіл, пошкоджені багатоповерхові будинки.

– Сьогодні був на площі Перемоги, яку теж напередодні Дня Перемоги обстріляли, – наші комунальники продовжують обстежувати обстріляні об’єкти, оцінювати наслідки. Подивіться, який цинізм: вони (росіяни) постійно розповідають, як вони за перемогу, а у нас на площі Перемоги залишилася єдина зірка (це орден, яким було нагороджено місто Миколаїв), і вони обстріляли майже в День Перемоги, – сказав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, Цієї ночі «прильотів» було більше, ніж зазвичай, є загиблі та поранені – начальник Миколаївської ОВА.

Також повідомлялось, що зранку На Миколаївщині під час обстрілу загинув 80-річний чоловік (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube