На Миколаївщині внаслідок обстрілу окупантів загинула вчителька російської мови і літератури, 27 людей були поранені


11:0508.05.2022

Внаслідок вчорашнього обстрілу з боку окупантів на Миколаївщині є тяжкі поранені і загибла.

Про це на своєму телеграм-каналі повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Інше ТВ.

«Рашистські тварюки вчора з вечора обстрілювали територію Миколаївщини – ракети прилетіли, зокрема, в Миколаїв, Вознесенськ, Очаків. В житлові квартали. У ті дні, коли весь світ згадує жертв фашистів у Другій світовій війні, русня їх переплюнула. Гітлерівські фашисти знищували книжки, путінські рашисти – цілі бібліотеки.

Нажаль, маємо тяжких поранених і загиблу. Загибла – літня жінка, яка все життя працювала вчителькою рос.мови і літератури в одній із наших шкіл.

Руzкій мір прийшов, щоб вбити вчительку рос.мови і літератури? Тварюки, ваші пращури, перевертаються у трунах і ви ніколи не відмиєте руки від крові! Щирі співчуття рідним та близьким загиблої», – написала Ганна Замазєєва.

Загалом за минулу добу на Миколаївщині поранено 27 людей. На щастя, дітей серед постраждалих немає. Станом на ранок в миколаївських лікарнях знаходяться 159 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві за добу загасили 3 пожежі, які виникли внаслідок обстрілів. Всі – в Корабельному районі міста (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube