«Пошкоджено понад 40 об’єктів, є поранені» – мер Миколаєва розповів про наслідки нічного обстрілу Миколаєва (ВІДЕО)


21:2205.05.2022

Внаслідок нічного обстрілу Миколаєва було пошкоджено понад 40 об’єктів.

Жертв серед населення немає, але є поранені.

Про це у вечірньому ефірі в соцмережах розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєенкевич, передає Інше ТВ.

Вночі Миколаїв обстріляли. Традиційно російські окупанти гатили по житлових кварталах, використовували РСЗВ. Маємо такі наслідки: пошкоджено понад 40 об’єктів – це житлові будинки, магазини, дитячі майданчики і автомобілі. Пошкоджена і контактна мережа нашого підприємства «Миколаївелектротранс» в Інгульському районі, тож сьогодні зранку тролейбус №2 ходив за скороченим маршрутом. Але вже до 3-ї години дня все було відремонтовано, дякую нашим працівникам «Миколаївелектротранс» за те, що вони все швиденько ремонтують і відновлюють. Також були пошкоджені мережі газопостачання у Інгульському та Корабельному районах, і сьогодні вдень близько 300 абонентів були без газу. На місцях працювали ремонтні бригади, які ліквідували витоки газу, а також відновлювали газопостачання до домівок. Завтра вони продовжують роботи, думаю, що завтра все вже буде газ. Дякую «Миколаївгаз».

Через обстріли були без світла Кульбакіно і Широка Балка, також були проблеми з електропостачанням і в Балабанівці. Енергетики відпрацювати, тому на 19.00 все було відремонтовано.

На щастя, жертв не було, були легкі поранення, і дві людини залишили у лікарні, – сказав Сєнкевич.

Мер нагадав, що з 24 лютого у Миколаєві загинуло від бомбардувань 94 особи. З них одна дитина, і 407 людей було поранено, з яких 4 дитини.

Як повідомляло Інше ТВ, Нічний обстріл Миколаєва: у прокуратурі назвали кількість пошкоджених об’єктів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube