У Миколаєві один чоловік кинув у людей вибухівку, інший бігав по вулиці з автоматом і стріляв


14:4902.05.2022

Відносно обох слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 ККУ «Хуліганство із застосуванням зброї», санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Так, 30 квітня до відділення поліції №1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що по вул. Чкалова пролунав вибух. На місці події співробітники слідчо-оперативної групи поліції встановили, що місцевий мешканець із ознаками сп’яніння підійшов до чоловіків, які сиділи на лавці біля будинку та кинув в їхню сторону тротилову шашку, що вибухнула.  

Місцеві мешканці, на щастя, не постраждали, а 35-річного зловмисника доставили до відділку поліції, де слідчі затримали його в порядку статті 208 КПК України. 

1 травня хуліганські дії вчинив ще один миколаївець. Про те, що на вул. Садовій стріляє невідомий у поліцію сповістили перехожі.

На місці події правоохоронці побачили громадянина з автоматом в руках, якого одразу ж затримали, а зброю вилучили. Під час слідчих дій у помешканні зловмисника поліцейські знайшли чотири магазина до автоматичної зброї, понад 140 набоїв та димову шашку. 27-річного чоловіка доставили до відділку поліції, де його затримали в порядку ст. 208 КПК України. 

За процесуальної підтримки окружної прокуратури м. Миколаєва 35-річному затриманому повідомлено про підозру, а відносно 27-річного чоловіка питання щодо вручення підозри вирішується.

Найближчим часом обом зловмисникам будуть обрані запобіжні заходи.

 Як повідомляло Інше ТВ, Під Житомиром однорічна дівчинка грала із запалом ручної гранати, він здетонував (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube