У Вознесенському районі з палаючого будинку винесли жінку та 2 дітей. Що де горіло ще


09:4130.04.2022

Оперативна обстановка станом на 08:00 30 квітня:

Через коротке замикання електромережі виникла пожежа житлового будинку на вул. Вишнева с. Покровка Веселинівської територіальної громади Вознесенського району. Під час пожежі місцеві винесли із задимленого приміщення жінку та двох дітей. Постраждалих передано представникам швидкої медичної допомоги та доставлено до лікарні. Пожежу 02:00 ліквідовано місцевою пожежною командою с. Покровка на площі 15 кв. м.

Пожежа дров на відкритій території житлового будинку на вул. Світла м. Миколаєва призвела до пошкодження покрівлі трьох житлових будинків, які розташовані поруч. При проведенні розвідки ланкою газодимозахисту вогнеборці вивели на свіже повітря та передали медикам швидкої медичної допомоги жінку 1948 р.н. Від госпіталізації вона відмовилась. Пожежу площею 80 кв. м о 17:58 локалізовано та о 18:20 ліквідовано, її причина встановлюється. До ліквідації пожежі залучались рятувальники 2, 3 державних пожежно-рятувальних частини 2 ДПРЗ, чергова зміна оперативно-координаційного центру, автомобіль ГДЗС аварійно-рятувальної частини аварійно рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Вогнеборці 5 ДПРЧ ліквідували пожежу на відкритій території у м. Миколаєві. Горіла суха трава та сміття на загальній площі 1000 кв. м. Спричинило займання необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Через необережність з вогнем рятувальники 2 ДПРЧ ліквідували пожежу матрацу в тамбурі на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Лазурна м. Миколаєва. Площа пожежі склала 1 кв. м.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП надавали технічну воду громадянам для побутових потреб. Піротехніки ДСНС продовжують розміновувати територію Миколаївщини. Протягом 29 квітня групою піротехнічних робіт відпрацьовано 44 заявки, вилучено 8 вибухонебезпечних предмети в с. Баловне та с. Мішково-Погорілове Миколаївського району.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube