У Миколаєві презентували дві патріотичні пісні (ВІДЕО)


07:2330.04.2022

28 квітня у ЧНУ ім..П.Могили відбулась презентація двох патріотичних пісень.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Сергій Розумяк, передає Інше ТВ.

Перша пісня – «СLose The Sky» (lyrics) є спільною роботою знаної миколаївської рок-групи Grimoff та одеського рок-виконавця, автора слів та музики Сергія Кістерова, який багато років співпрацює з Grimoff. Унікальність цієї пісні в тому, що вона була записана в дистанційному режимі. Об’єднавши творчі зусилля, музиканти Grimoff та Сергій Кістеров презентують пісню Close The Sky як група «Grimoff & KISSA».

Англомовна пісня закликає весь цивілізований світ вирішити одну з найболючіших проблем країни, що воює з підступним та безжальним ворогом – закриття неба, яке несе смерть та руїни в українські міста, селища та села.

Друга пісня – «Гімн Козацької Країни”, автором якої є миколаївець, а вокалістом і аранжувальником – талановитий миколаївський музикант, художній керівник відомої групи «Южный патруль» Олександр Малюк, присвячується славетному українському козацтву, яке століттями боролося зі своїми ворогами. І яке саме зараз виборює Незалежність нашої Держави.

Автором відеороліка пісні «СLose The Sky» став Сергій Кістерев. Режисером відеороліка пісні “Гімн Козацької Країни” є Олександр Маслєнніков.

Всім, хто працював над цими композиціями – респект! Чекаємо нових патріотичних пісень!

Як повідомляло Інше ТВ, На знак солідарності з Україною: 28 польських оркестрів виконали «Мелодію» Скорика (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube