Вчора з водойм Миколаївщини вилучено 10 мисинових сіток, – Миколаївський рибоохоронний патруль (ФОТО)


09:1029.04.2022

На річці Південний Буг поблизу с. Себино та м.Нова Одеса Миколаївської області 28 квітня виявлено 5 мисинових сіток, які є забороненим знаряддям риболовлі.

Про це повідомили у Миколаївському рибоохоронному патрулі, передає Інше ТВ.

Водні біоресурси, які зазнали мінімальних пошкоджень, випущені у природне середовище існування. Частину риби передано місцевій Теробороні Вознесенського району та біженцям з окупованих територій.

Цього ж дня на р.Інгул поблизу с. Пелагіївка Баштанського району (Софіївське водосховище) спільно з РЛП «Приінгульський» та Нацполіцією вилучено з водойми 5 мисинових сіток та складено акт безгосподарського майна, власник якого не виявлений.

Протягом дня з водойм Миколаївщини рибоохоронці вилучили 10 мисинових сіток загальною довжиною понад 200 м, звільнили водні біоресурси та випустили у природне середовище існування.

Заборонені знаряддя лову, які в мирний час використовувались для незаконної риболовлі, зараз слугують маскувальними сітками для українських захисників.

Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти на телефонну «гарячу лінію»: (099) 663-82-00.

Як повідомляло Інше ТВ, З 10 квітня на Миколаївщині почала діяти нерестова заборона.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube