На півдні України за минулу добу уражено 19 цілей противника, знищено 38 окупантів та 9 одиниць техніки – ОК «Південь» (ВІДЕО)


05:5123.04.2022

Ситуація на Херсонщині і Миколаївщині залишається стабільно напруженою.

Противник продовжує оборонні дій по зайнятому рубежу. Інтенсивність обстрілів наших позицій залишається високою.

Однак силами охорони та оборони півдня продовжується ведення бойових дії по всій лінії вогню. Нашими підрозділами та силами авіації протягом доби нанесено ураження 19 цілей противника.

Про це йдеться у зведенні Оперативного командування «Південь» за 22 квітня, передає Інше ТВ.

Загальна кількість втрат ворога за добу складає 38 рашистів та 9 одиниць техніки. В районі Олександрівки знищено три броньованих рашистських «Тигри», біля Молодецького – три системи реактивного залпового вогню, на Миколаївщині та Херсонщині – по одному безпілотнику-розвіднику.

В Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання противника здійснює демонстрацію присутності, продовжуючи утримування блокади руху суден в північно-західній частині моря та зберігаючи загрозу ракетного удару по узбережжю та іншим регіонам України.

З огляду на імовірність активізації диверсійних елементів напередодні святкових днів силами охорони та оборони півдня вжито заходів із посилення контрдиверсійної роботи.

Як повідомляло Інше ТВ, Ворог намагається захопити всю Херсонську область, — Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube