З початку вторгнення у Миколаєві загинуло 86 людей, поранені 388, з яких 9 – за останню добу, – Сєнкевич (ВІДЕО)


21:1418.04.2022

За минулу добу внаслідок дій окупантів були поранені 9 миколаївців.

Про це сьогодні, 18 квітня, у своєму традиційному вечірньому ефірі в соцмережах повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше Тв.

– За минулу добу внаслідок російських обстрілів у нас було поранено 9 людей. Загалом, з 24 лютого, у нас 86 осіб загинуло (1 особа – це дитина) і ще 388 осіб поранено, з них 3 – це діти. Учора росіяни обстріляли ще один садок. Вони знову будуть казати, що там була військова база. В закладі нікого не було, тому, на щастя, ніхто не постраждав, там трошки забився охоронець, але з ним все в порядку, в лікарню йому не потрібно було їхати, – казав Сєнкевич.

Також він поділився враженнями від візиту в один з районів, де у двір потрапила ракета. «Там три будинки і дитсадок. Заходиш туди і бачиш армагедон: повиривало великі акації, дитяча гірка, яка від вибуху зробила сальто і впала, машина, яка наскрізь продірявлена, вікна в усіх домах, шматок будівлі, якої немає. Жінка, яка була в ванній, опинилась на другому поверсі, ввались половина будівлі. Все це відбувається, наші люди постраждали від «дружньої братньої любові» російської федерації. Тому ми це все згадаємо, коли в Гаазі будемо розповідати», – сказав мер.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині внаслідок дій окупантів було поранено 13 людей



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube