В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО)


09:1217.04.2022

За чергову добу оперативно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 8 разів залучались на гасіння пожеж.

Двічі вогнеборці ліквідовували горіння внаслідок ворожих обстрілів у Заводському районі Миколаєва – на відкритій території та складського приміщення одного з об’єктів. Їх загасили вогнеборці 3 державної пожежно-рятувальної частини.

В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 1
В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 9
В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 3
В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 10
В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 5
В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 11

Ще одну пожежу на об’єкті вогнеборці 3 ДПРЧ загасили на площі 10 кв. м. Тут внаслідок необережного поводження з вогнем зайнялись дерев’яні піддони.

Дві пожежі на територіях приватного сектору. Горіння гаража у м. Миколаєві та неексплуатованої дерев’яної споруди у м. Вознесенську ліквідовано. Професійними діями вогнеборців 4 ДПРЧ врятовано від знищення автомобіль, припаркований у гаражі.

Три пожежі на відкритих територіях. Горіли суха трава, очерет та чагарники у Первомайському та Вознесенському районах області.

На всі випадки організовано оперативне реагування. Спричинило займання необережне поводження з вогнем та підпал.

В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 7
В Миколаєві внаслідок обстрілів горіли склади (ФОТО) 12

Піротехнічною групою ДСНС відпрацьовано 21 адресу за якими вилучено 72 вибухонебезпечних предмети. З початку російської агресії відпрацьовано 1445 заявок та вилучено 1127 боєприпасів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube