Вночі ворог намагався захопити спостережний пост на Миколаївщині – це не вдалося, – ОК «Південь»


13:2815.04.2022

Сьогодні вночі ворог намагався захопити спостережний пост в Миколаївській області та провести розвідку українських позицій в Херсонській.

Це не вдалося.

Про це йдеться у інформації про поточну оперативну обстановку станом на ранок 15 квітня Оперативного командування «Південь», передає Інше ТВ.

«П’ятдесят першу добу поспіль всі сили охорони та оборони півдня разом з усім українським народом протистоять повномаштабному вторгненню окупантів.

На Миколаївщині та Херсонщині ворог зухвало наносить ракетно-артилерійські удари по окупованим ним населеним пунктам, де сам же залишив попередньо обрані позиції, в дворах житлових будинків, школах, інших об’єктах інфраструктури. Таким чином, рашисти, підступно ховаючись за мирним населенням, як за живим щитом, намагаються схилити тих самих місцевих до хибної думки, що обстріли населених пунктів – це справа українських військових, а їх місія – так званих визволителів.

Тим часом, протягом ночі, ворог намагався захопити спостережний пост в Миколаївській області та провести розвідку наших позицій в Херсонській. Обидві спроби були невдалі: атаку на пост відбито, а розвідувальну групу знищено.

Загальні втрати ворога тільки за цю ніч склали 22 рашиста і 3 одиниці техніки», – повідомили в ОК «Південь».

Як повідомляло Інше ТВ, сьогодні Житлові квартали Миколаєва обстріляли з РСЗВ – є постраждалі (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube