На Миколаївщині за добу внаслідок дій окупантів було поранено 30 людей, зокрема 5 дітей. Також з Херсонщини вдалося вирватися жінці з двома дітьми – вони поранені


13:2809.04.2022

За минулу добу на Миколаївщині внаслідок дій окупантів було поранено 30 осіб, серед яких 5 дітей.

Усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Про це на своєму телеграм-каналі повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, передає Інше ТВ.

Також вчора з Херсону до Миколаєва вдалося вирватися жінці з двома дітьми.

«Російські окупанти продовжують обстрілювати з реактивної артилерії територію області. Напружена ситуація залишається на північно-східному і східному напрямках від Миколаєва. Від дій рашистів страждають мирні мешканці цілого ряду сіл. Про жахіття, які творить ворожа солдатня, розповідають і мешканці Херсонщини, яким вдалося вирватися з окупації.

Так, вчора до миколаївської обласної дитячої лікарні з пораненнями були доставлені мама з двома дітьми. Вони вирвалися з Херсонщини, тікаючи від окупантів, і по дорозі потрапили під їх обстріл. Жінка отримала проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини, а її діти 9-и і 17-и років – дочка й син – отримали осколкові поранення кінцівок та інших частин тіла. Усім постраждалим оперативно була надана допомога, і зараз їх життю нічого не загрожує. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту.

Просто тварюки. Вони не дають нашим громадянам виїхати у безпечні місця і готові вбивати жінок і дітей. Це підтверджує і цей випадок і вчорашній обстріл ж/д вокзалу в Краматорську», – написала Ганна Замазєєва.

Загалом, станом на ранок, в миколаївських лікарнях знаходиться 332 людей, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину.

Усім найшвидшого одужання!

Велика подяка і шана нашим високопрофесійним лікарям, які 24/7 самовіддано рятують життя та здоров’я миколаївців!

Як повідомляло Інше ТВ, Внаслідок збройної агресії РФ в Україні загинули 176 дітей та більше 324 були поранені



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube