До уваги батьків майбутніх першокласників: у Миколаєві з 10 травня почнуть онлайн приймати документи на зарахування дитини до 1 класу


11:4108.04.2022

З 10 травня 2022 року розпочинається реєстрація дітей до 1 класу на 2022-2023 навчальний рік.

Про це повідомили в управління освіти Миколаївської міської ради, передає Інше ТВ.

«На час воєнного стану заяву на вступ до школи можна подати через електронну реєстрацію в інформаційній системі управління освітою (ІСУО) за посиланням https://school.isuo.org/ та прикріпити до заяви електронні копії документів», – йдеться в повідомленні.

В управління освіти ММР звертають увагу, що за кожним закладом загальної середньої освіти закріплюється певна територія обслуговування. Майбутні першокласники, які проживають на території обслуговування школи, мають право на першочергове зарахування до неї. Тому до уваги батьків – перелік закріпленої території обслуговування за закладами загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади м. Миколаєва у 2022 році http://osvita.mkrada.gov.ua/uo-mmr-informuye/45900/.

Також в управлінні освіти рекомендують слідкувати за інформацією на офіційних сайтах закладів загальної середньої освіти міста Миколаєва.

Як повідомляло Інше ТВ, Школи самі визначатимуть, коли закінчувати навчальний рік, — МОН



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube