«Миколаївобленерго» повернуло світло в 17 населених пунктів колишнього Березнігуватівського району (ФОТО)


19:1231.03.2022

29 та 30 березня у 17 населених пунктах Березегнігуватького району повністю відновлено електропостачання.

Майже два тижні через руйнування, завданні окупаційними військами та окупацію, жителі сіл не мали електроенергії, а частіше – ще й води і тепла у своїх домівках. Завдяки героїчним діям наших захисників у працівників АТ «Миколаївобленерго» з’явилась можливість провести термінові аварійно-відновлювальні роботи та повернути світло у оселі тисяч сімей.

Про це повідомили в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

Відновлено електропостачання повністю: с. Василівка; с. Добре; с. Маліївка; с. Новоолександрівка; с. Нововолодимирівка; с. Новоочаків; с. Новосевастополь; с. Новосергіївка; с. Озерівка; с. Петропавлівка; с. Романівка; с. Семенівка; с. Сергіївка; с. Федорівка; с. Червонопілля; с. Червоний Став.

Частково: смт Березнігувате; с. Калуга.

Окрім того, роботи з відновлення електричних мереж продовжуються і в інших постраждалих від російського вторгнення населених пунктах. Проводяться роботи як по заміні проводу на ділянках пошкоджених ліній, так і самих опор, а також їх пошкоджених елементів. Але, на жаль, через дії загарбників відновлювальні роботи постійно призупиняються.

«Ми знаємо про кожну оселю, що залишилася без світла, ми працюємо цілодобово, професійно та без вихідних, робимо усе від нас залежне, щоб у оселю кожної сім’ї Миколаївщини якнайшвидше повернути життєво-необхідні речі. На жаль, у деяких випадках ми не можемо терміново відновити електропостачання. Частина Миколаївщини і по сьогоднішній день залишається в тимчасовій окупації. Снігурівка та навколишні села більше 10 днів без електрики. Снігурівська філія нашого товариства розграбована та розтрощена. Проте, як тільки з’явиться найменша можливість, ми обов’язково та в найкоротший термін повернемо світло та комфорт», – запевняють в «Миколаївобленерго».

Як повідомляло Інше ТВ, станом на 28 березня на Миколаївщині через атаки рашистів було знеструмлено 107 населених пунктів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube