Рятувальники загасили пожежу у мкр Мала Корениха в Миколаєві


09:1831.03.2022

Протягом доби 30 березня вогнеборці загасили 8 пожеж, які спричинили, в переважній більшості, необережне поводження з вогнем та навмисні підпали.

Так, 4 пожежі очерету, сухої трави та чагарників зареєстровано у Первомайському районі, 1 у Баштанському, 1 у Вознесенську та 1 у м. Миколаєві на загальній площі понад 21 га.

Найбільшої шкоди вогонь завдав у с Токарівка Кривоозерської територіальної громади. Він знищив ще 2 господарчі будівлі.

Також вогнеборці загасили пожежу житлового будинку на вул. Мозолевського у мкр Мала Корениха м. Миколаєва на площі 30 кв.м.

Шановні громадяни, дотримуйтеся правил пожежної безпеки та не провокуйте пожежі в екосистемах – це злочин за який є відповідальність у вигляді штрафу, та навіть можна потрапити за ґрати! Нагадуємо про те, що в умовах воєнного стану паліїв сухої трави будуть судити як диверсантів. І громадянам, провина яких буде доведена, Законом передбачено покарання у вигляді ув’язнення строком від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна, відповідно до змін Кримінального кодексу України, до ст. 113 “Диверсія” тепер віднесено і навмисні підпали, зокрема і сухої рослинності.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube