На Миколаївщині через атаки окупантів знеструмлено 123 населених пункти. Але енергетики працюють


09:5824.03.2022

Станом на ранок 24 березня знеструмленими залишаються 16 повітряних ліній 150 кВ, 43 повітряні лінії 35 кВ, 94 повітряні лінії 10 кВ, 39 силових підстанцій 150 та 35 кВ.

Без електрики знаходяться 123 населених пункти, а це майже 52 000 споживачів.

Про це сьогодні повідомили у АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

Протягом 23 березня енергетиками Миколаївщини було відновлено п’ять повітряних ліній 150 кВ та 35 кВ, що дало змогу повернути електропостачання у домівки мешканців частини Баштанського та Новобузького районів. 24 березня роботи у даному напрямку будуть продовжені, в планах – повернути електрику всім мешканцям зазначених районів.

Окрім того, роботи з відновлення електричних мереж продовжуються і в інших, постраждалих від російського вторгнення, районах – Вітовському, Новоодеському, Вознесенському, Березнігуватському. Але через дії загарбників відновлювальні роботи постійно призупиняються.

Незважаючи на самовіддану працю енергетиків, кількість знеструмлених споживачів поки ще не вдається звести до мінімуму. Проте в АТ «Миколаївобленерго» впевнені, що наполегливість та професіоналізм обов’язково принесуть свої результати і електропостачання вдасться повернути у кожну домівку.

Як повідомляло Інше ТВ, Маршрути електротранспорту в Миколаєві на сьогодні



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube