У Миколаєві піротехніки вилучили замасковану у траві протитанкову міну (ФОТО, ВІДЕО)


19:0910.03.2022

Зранку до вечора 10 березня піротехніки ДСНС проводили роботи по розмінуванню районів Миколаєва від вибухонебезпечних предметів.

Кожного дня заявок стає все більше. Громадяни повідомляють про боєприпаси, які залишились після обстрілів. Найбільше за все зустрічаються касетні боєприпаси від реактивних систем залпового вогню, артилерійські та інженерні боєприпаси, зустрічаються авіаційні бомби.

Сьогодні, 10 березня, разом з іншими вибухонебезпечними предметами, вилучили замасковану у траві та ґрунті протитанкову міну, повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Нагадаємо загальновідомі правила безпеки, що не можна підіймати, витягувати з ґрунту, зрушувати з місця, кидати, розбирати будь-які вибухонебезпечні предмети. Це може привести до травмування та навіть загибелі людей.

Необхідно зателефонувати на спецлінію 101 або 102 та надати інформацію про місце виявлення ВНП. До прибуття піротехніків обмежити доступ людей до них, особливо це стосується дітей.

Як повідомляло Інше ТВ, за 8 березня ДСНС в Миколєві знешкодили 20 вибухонебезпечних предметів після обстрілу (ФОТО), а 9-го – 14.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube