Митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир: «Божа правда з нами»


15:5324.02.2022

Український народ вистоїть, тому що за нами правда.

Про це йдеться у зверненні керуючого Миколаївською єпархією Української Православної Церкви (Православної Церкви України) митрополита Миколаївського і Богоявленського Володимира, передає Інше ТВ.

«Дорогі браття і сестри!

Незважаючи на всі спроби української спільноти і світової громадськості врегулювати мирним шляхом ситуацію навколо українських кордонів, країна-агрессор розпочала спланований військовий напад на нашу Батьківщину.

Сьогодні удосвіта нас розбудили тривожні звуки обстрілів стратегічних об’єктів по всій території України, намагаючись посіяти паніку серед людей.

Закликаю священнослужителів Миколаївської єпархії посилити свої молитви за мир і єдність нашого народу та перемогу над ворогом, а всьому побожному люду зберігати спокій.

Знаймо, що Божа правда з нами, тому що на нашу територію вдерся ворог і ми захищаємо свій дім, сім’ю і країну. Особливо як ніколи будьмо єдиними, бо в єдності сила народу і наша перемога. Українці миролюбивий народ, але водночас, як знаємо з історії, мужній і відважний в обороні своєї землі.

Зберігаймо порядок, виконуймо розпорядження і рекомендації місцевих адміністрацій, будьте обережні, читайте перевірену інформацію з офіційних джерел.

Закликаю Боже благословення на наше воїнство і весь український народ.

Віримо, що український народ вистоїть, тому що за нами правда», – звернувся до миколаївців митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube