Миколаївський фристайліст Олександр Абраменко завтра виступить у фіналі зимової Олімпіади – миколаївців кличуть в «Олімпійську фан-зону»


14:5615.02.2022

На зимових Олімпійських іграх у Пекіні продовжується кваліфікація у лижній акробатиці. Миколаївці тримали кулаки за чинного олімпійського чемпіона Олександра Абраменка.

Перший стрибок наш земляк виконав чудово, набравши 120,36 бали. Це забезпечило йому п’яте місце та путівку у фінал. Завтра, 16 лютого, о 13.00 за медалі змагатимуться дванадцять найкращих фристайлістів планети.

Як повідомляють у Відділенні НОК України в Миколаївській області, у середу, 16 лютого, у концерт-холі «Юність» з 12.00 до 15.00 працюватиме «Олімпійська фан-зона», організована Миколаївським обласним відділенням НОК України. На великому екрані покажуть документальний фільм про Олександра Абраменка, а потім відбудеться перегляд у прямому ефірі виступу фіналістів, серед яких, віримо, будуть і українці.

На цей захід запрошені юні миколаївські фристайлісти та їхні тренери. Окрім того, обласне відділення НОК України запрошує долучитися до великого олімпійського свята всіх миколаївських поціновувачів спорту. Вхід у «Юність» вільний.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївський фристайліст Олександр Абраменко: «Я їду на Олімпіаду зробити усе можливе»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube