В Миколаєві на пожежі чоловік отримав опіки рук, обличчя та грудної клітини


12:1414.02.2022

Протягом доби рятувальники двічі залучались до ліквідації пожеж у житловому секторі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

13 лютого о 17:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вул. Верхня мкр Матвіївка м. Миколаєва. Силами рятувальників 1 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області о 18:40 пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м. ЇЇ спричинило коротке замикання електромережі.

14 лютого о 02:17 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Баштанська м. Миколаєва. На місце направлено вогнеборців 3 і 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ. По прибуттю на місце пожежі рятувальники з’ясували, що господар будинку намагався власноруч загасити пожежу і отримав опіки рук, обличчя та грудної клітини. До прибуття рятувальників постраждалого каретою швидкої медичної допомоги доправлено до міської лікарні №3. Пожежу о 03:20 ліквідовано на площі 80 кв. м. Причина пожежі наразі встановлюється.

Від ДСНС працювало 14 осіб та чотири одиниці техніки. Додатково залучались співробітники поліції, бригада швидкої медичної допомоги, аварійні бригади АТ “Миколаївгаз” і АТ “Миколаївобленерго”.

Як повідомляло Інше ТВ, У Первомайську паління в ліжку призвело до пожежі в квартирі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube