У Миколаєві судитимуть вже колишнього патрульного за скоєння ДТП, в якій травмувалась його колега


19:3107.02.2022

Слідчі Теруправління ДБР Миколаєва завершили досудове розслідування стосовно інспектора патрульної поліції, який у 2016 році скоїв ДТП у Миколаєві.

Про це повідомили в теруправлінні ДБР в Миколаєві, передає Інше ТВ.

Матеріали кримінального провадження надійшли до ДБР від Миколаївської обласної прокуратури у 2019 році. Слідчі Бюро встановили, що патрульний, рухаючись на службовому автомобілі, запізно увімкнув проблискові маячки та сирену – коли вже проїжджав перехрестя на червоне світло, і, не переконавшись у безпечності проїзду, зіткнувся з іншим авто. Внаслідок чого інспекторка патрульної поліції, яка сиділа на місці пасажира у службовому авто, отримала численні травми та переломи.

Нині вже колишній інспектор обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження ( ч. 1 ст. 286 КК України).

Обвинувальний акт направлено до суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Процесуальне керівництво здійснює Миколаївська обласна прокуратура.

Як повідомляло Інше ТВ, У двох ДТП на Миколаївщині одна людина загинула, ще шість постраждали, в тому числі двоє дітей (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube