На Миколаївщині роблять ямковий ремонт доріг – в САД кажуть, що це вимушено


13:0602.02.2022

Через постійні коливання температур від мінусових позначок до плюсових, а також перехід снігу в дощ призводять до різкого зростання ямковості на автошляхах області.

Руйнівні процеси покриття спостерігаються переважно на дорогах, котрі давно потребують ремонту. Тож підрядні організації активно працюють над ліквідацією аварійної ямковості на уражених ділянках автодоріг Миколаївської області.

Про це повідомили в пресслужбі Служби автодоріг в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Першочергово роботи ведуться на автошляхах з найбільшою інтенсивністю руху – М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ та Н-24 Благовіщенське-Миколаїв. У зимову пору року роботи виконуються за допомогою холодного асфальтобетону.

Слід розуміти, що такі заходи є вимушеними та тимчасовими. Їх головна мета – забезпечити безпечний рух транспорту та не допустити подальше руйнування проїзної частини в міжсезоння. З настанням сприятливих погодних умов та стабільних плюсових температур дорожники приступлять до виконання планових ремонтних робіт.

Як повідомляло Інше ТВ, Ігор Кузьмін підбив підсумки реалізації програми «Велике будівництво» в Миколаївській області (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube