Миколаївські олімпійці побажали збірній України та фристайлісту Олександру Абраменко перемог у Пекіні (ВІДЕО)


14:3901.02.2022

У вівторок, 4 лютого, у Пекіні стартують зимові Олімпійські ігри. Миколаївщину на них представлятиме олімпійський чемпіон 2018 року фристайліст Олександр Абраменко.

Напередодні головного зимового спортивного свята чотириріччя знамениті миколаївські олімпійці у своєму відеозверненні передали всім членам збірної України, зокрема Олександру Абраменку, свої побажання.

Відео на своїй сторінці в Фейсбук розмістило відділення НОК України в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Напутні слова вимовили олімпійський чемпіон 1980 року з кінного спорту Віктор Погановський, бронзовий призер літніх Олімпійських ігор 2004 року стрибунка у висоту Віта Степіна, учасниця літніх Олімпійських ігор 2012 року легкоатлетка Олена Холоша, учасниця літніх Олімпійських Ігор 2012 і 2016 років веслувальниця Олена Буряк, чвертьфіналіст літніх Олімпійських ігор 2004 р. боксер Олег Машкін.

– Ми, як ніхто, знаємо, яких зусиль вартує кожна здобута олімпійська ліцензія. І миколаївцям є, за кого вболівати на цих зимових Іграх. Наш земляк, олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко знову випробує себе у боротьбі за олімпійське «золото». Ми бажаємо йому лише чемпіонських стрибків! Тримаємо кулаки за всю нашу сине-жовту дружину. Усім українським спортсменам, які вийдуть на пекінські олімпійські об’єкти, бажаємо піднятися на п’єдестал та почути гімн нашої країни! – сказали вони.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївський фристайліст Олександр Абраменко: «Я їду на Олімпіаду зробити усе можливе»



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube