Вечірнє ДТП на околиці Миколаєва: дві людини постраждали (ФОТО)


11:2525.01.2022

24 січня о 19:15 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Т-1507 “Миколаїв-Парутине-Очаків” (неподалік СВТ “Сади-3” мкр Велика Корениха м. Миколаєва) сталась дорожньо-транспортна пригода за участю легкових автомобілів АЗЛК 2141 “Москвич” та Renault Magnum.

На виклик прибуло чергове відділення 19 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ на спеціалізованому автомобілі САРМ-Л, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Миколаївській області, передає Інше ТІ.

Встановлено, що в результаті зіткнення транспортних засобів заблоковано водія та пасажира легкового автомобіля “Москвич”. Рятувальники деблокували постраждалих з понівеченого авто та передали медикам. Чоловіка 1966 р.н. та жінку 1997  р.н. каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні у стані середньої важкості.

Від ДСНС до ліквідації наслідків залучалось 7 рятувальників та 2 одиниці техніки, працював екіпаж поліції, бригада швидкої медичної допомоги.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині легковик розірвало на частини після зіткнення з мінівеном, одна людина загинула, ще троє постраждали (ФОТО та ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube