Миколаївські вогнеборці за добу гасили «Ягуар» на трасі і три пожежі в житлі в Миколаєві (ФОТО)


12:0325.01.2022

Всього за добу рятувальники Миколаївщини загасили чотири пожежі в житловому секторі.

Про це повідомили в ГУ ДСЧС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, 24 січня о 08:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку на вул. Скаржинського мкр Мала Корениха м. Миколаєва. На місце направлено чергові відділення 2 та 19 державних пожежно-рятувальних частин 2 ДПРЗ, чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Вогнеборці ліквідували пожежу о 09:55 на площі 60 кв. м, її причина встановлюється. Вогнем знищено покрівлю, меблі, побутову техніку та речі домашнього вжитку.

Згодом, о 18:57, про займання у квартирі на першому поверсі на спецлінію 101 сповістили мешканці п`ятиповерхового житлового будинку на вул. Крилова м. Миколаєва. Чергові відділення 2 ДПРЧ 2 ДПРЗ о 19:10 пожежу ліквідували на площі 10 кв. м, її спричинило коротке замикання електромережі. 

Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення призвело до пожежі господарчої споруди на вул. Гетьмана Сагайдачного м. Миколаєва. Рятувальники 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ пожежу о 02:47 ліквідували на площі 40 кв. м.

Повідомлення про пожежу ще однієї господарчої будівлі на вул. Степовій с. Калинівка Березанської територіальної громади Миколаївського району надійшло о 04:57. Пожежу на площі 7 кв. м вогнеборці 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідували о 06:00, її причина встановлюється. Завдяки вжитим заходам вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на поруч розташований житловий будинок.      

Загалом до гасіння пожеж від ДСНС залучалось 8 спецавтомобілів та 28 рятувальників. Додатково працювали співробітники поліції, аварійні бригади АТ “Миколаївгаз”, АТ “Миколаївобленерго”, бригада швидкої медичної допомоги.

Також 24 січня о 09:49 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Н-24 “Благовіщенське-Миколаїв” поблизу с Олександрівка Олександрівської територіальної громади Вознесенського району.

На місце направлено відділення 12 державної пожежно-рятувальної частини 4 ДПРЗ. По прибуттю рятувальники з’ясували, що внаслідок зіткнення легкових автомобілів JAGUAR X-TYPE та FORD загорівся легковик JAGUAR X-TYPE. На момент прибуття рятувальників  моторний відсік та салон автомобіля повністю було охоплено вогнем.  О 10:12 пожежу локалізовано та о 10:16 ліквідовано на площі 5 кв. м, її причина встановлюється. Водії автомобілів від госпіталізації відмовились.

Від ДСНС до гасіння залучалось 5 вогнеборців та 1 одиниця техніки. Додатково залучались співробітники полії.

Як повідомляло Інше ТВ, У Троїцькому горів очерет, а в Миколаєві — і очерет, і прибудова до магазину



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube