Команди шаблістів з Миколаєва здобули «золото» та «бронзу» юніорського чемпіонату України


12:0018.01.2022

16 січня у столичному ЦСК ЗСУ представники фехтування на шаблях визначили найсильніших у командних змаганнях юніорського чемпіонату України.

Золотий дубль оформили Василь Гумен та Олександра Бондар. Після перемог в особистій першості вони зійшли на найвищу сходинку п’єдесталу і разом зі своїми командами – відповідно Києвом та Миколаєвом.

Про це повідомили в Національній федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

Одразу три столичні команди здолали на шляху до першого місця представниці Миколаєва Олександра Бондар, Дана Баглай, Вікторія Коротченко й Ольга Ківало. В 1/4 миколаївські шаблістки змусили скласти зброю «Київ-3» (45:34), в 1/2 – «Київ-2» (45:36), у фіналі – «Київ-1», кольори якого захищали Вікторія Галемська, Софія Головкіна, Єлізавета Мельничук та Софія Шмалун (45:42). Відзначимо відмінне фехтування чемпіонки в особистій першості Бондар – вона виграла усі свої три бої і, зокрема, заключний дев’ятий, на який виходила за «-4» (36:40). 

Бронзовими медалістками стали представниці команди «Миколаїв-2» Дарина Бульба, Злата Бурбан, Софія Полонка та Анастасія Цап, які поступившись в 1/2 першому складу столиці (38:45), зуміли вийти переможницями із зустрічі за третє місце з «Київ-2» (45:28). 

Як повідомляло Інше ТВ, Бондар, Дзюба, Ківало та Коротченко: шаблісти з Миколаєва здобули комплект нагород юніорського чемпіонату України з фехтування (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube