За добу на Миколаївщині було 7 пожеж: одна людина загинула, ще одна врятована (ФОТО)


13:1716.01.2022

15 січня на території Миколаївської області зареєстровано 7 пожеж, з них 5 у житловому секторі, 1 на відкритій території та горів 1 сінник.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, під час пожежі у м. Миколаєві вогнеборцями 3 державної пожежно-рятувальної частини 2 ДПРЗ врятовано чоловіка, який залишив їжу на плиті в квартирі. А ось у смт Арбузинка Первомайського району порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації електропобутових приладів призвело до пожежі ліжка в приватному житловому будинку на вул. Редакційній. Щільне задимлення в оселі, за попередніми даними, спричинило загибель господарки. Пожежа на площі 4 кв.м. ліквідована до прибуття вогнеборців.

Солома у тюках на площі 50 кв.м. горіла на вул. Сонячній у с. Василівка Березанської територіальної громади Миколаївського району. Тут на гасіння прибув черговий караул 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ, додатково залучався трактор МТЗ-80 Приватного сільськогосподарського підприємства “Агрофірма “Василівка”.

У с. Василівка Снігурівської ТГ Баштанського району на вул. Шевченка загорівся дах житлового будинку. На виклик прибули вогнеборці 24 ДПРЧ та загасили пожежу на площі 20 кв.м.

Суху траву та чагарники на площі 4,8 га на відкритій території у с. Яструбинове Прибужанської ТГ Вознесенського району загасив черговий караул 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ.

Вогнеборці 9 ДПРЧ 3 ДПРЗ ліквідували пожежу лазні на території приватного домоволодіння на вул. Січня смт Березнегувате Баштанського району на площі 45 кв.м. До її займання призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Чергове відділення 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ та вогнеборці місцевої пожежної охорони “Первомайське” загасили пожежу літньої кухні на площі 50 кв.м. на вул. Інгульській с. Михайло-Ларине Воскресенської ТГ Миколаївського району. Її спричинило коротке замикання електромережі.

Таким чином, до гасіння пожеж на території області загалом залучалось 9 одиниць техніки, з них – 7 ДСНС, та 23 вогнеборці, додатково – МПО “Первомайське”, а також трактор ПСП “Агрофірма” “Василівка”

Як повідомляло Інше ТВ, 14 січня у Миколаєві на пожежі врятували 86-річну жінку (ФОТО).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube