Автошлях Н-14 на Миколаєвщині: позитивні зміни продовжуються (ФОТО)


10:0010.06.2021

На одній з найважливіших дорожніх артерій Миколаївщини – трасі Н-14, тривають ремонтні роботи в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського “Велике Будівництво”.

Об’єкт зазнав значних змін. Було проведено стабілізацію ґрунту за допомогою ресайклеру. Адже додавання вапняку та цементу дозволяє суттєво покращити властивості ґрунту та підвищити модуль пружності основи дорожнього одягу.Крім цього, фахівцями було влаштовано дренажний шар з гранвідсіву, товщина якого складає 17 сантиметрів з подальшим ущільненням.

Ще одним з важливих етапів ремонту даного автошляху стало укладання суміші пісного бетону. Його товщина — 18 сантиметрів.Паралельно тривають роботи з облаштування тимчасової об’їзної дороги, яка проходитиме вздовж, що існує траси Н-14.На інших ділянках ще минулого року було покладено бетон, а зараз тривають додаткові дорожні роботи.Зазначимо, що ремонтні роботи проводяться безпосередньо на 8-ми кілометровій ділянці в районі с. Ольгопіль (км 153 + 196 – 161 + 204) траси Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube