Дослідний завод Інституту імпульсних процесів та технологій НАН України готується до приватизації


11:3021.05.2021

Дослідний завод Інституту імпульсних процесів та технологій НАН України готується до приватизації. Про це в ході брифінгу 20 травня повідомив заступник начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Миколаївській та Одеській областях, начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Миколаївській області Олег Сокол.

На завершальному етапі процес оцінки основних фондів й засобів, які мають нульову вартість. Інвентаризацію об’єкту заплановано на кінець травня. У червні Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Миколаївській та Одеській областях формуватимуться умови продажу дослідного заводу і пропонуватиметься його реалізація.

«Вся інформація щодо об’єктів державної власності, які пропонуються до продажу, й не тільки по Миколаївській області, а й по всій Україні, розміщено на сайті privatization.gov.ua. Там міститься розлога інформація по всіх об’єктах. Більш того, сайт дає можливість зареєструватися учасникові і отримати підписку на об’єкт, який цікавить потенційного покупця. В цьому випадку буде надходити інформація щодо стану підготовки об’єкту до продажу. Також потенційному покупцеві надійде повідомлення про місце і час реалізації майна. Таким чином інвестор не пропустить аукціон і буде готовий до придбання майна», – підкреслив Олег Сокол.

Сьогодні ж серед об’єктів, які готуються до приватизації, велика кількість колишніх приміщень органів державної влади: пенсійного фонду, держаудит служби, державної судової адміністрації. 9 таких комплексів включено до переліку. Вже здійснюється інвентаризація майна і визначається його вартість.

Вони розташовані в колишніх районних центрах Миколаївщини – Єланець, Врадіївка, Братське.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube