Ігор Кузьмін: Цього року завершимо ремонт траси Н-14 в межах області


10:5012.05.2021

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво» на Миколаївщині дорожники розпочали капітальний ремонт нової ділянки траси Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв.

Про це на своїй сторінці у мережі «Фейсбук» повідомив заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Ігор Кузьмін. 

Ігор Кузьмін зазначив, що дорога на південь стає комфортнішою і вже цього року завершиться ремонт траси Н-14 в межах області, який розпочали минулого року. 

Згідно проєкту будуть відремонтовані 8 кілометрів дороги від села Возсіятське до межі з Кіровоградською областю. Половина відрізку ремонтуватиметься з експериментальним впровадженням нових матеріалів та технологій.

«Миколаївщина оновлює інфраструктуру і стає привабливою для туристів. До прикладу, якщо раніше дорогу Н-14 на Миколаївщині називали однією з найгірших в країні, то тепер вона одна з найкращих. Доїхати з Кропивницького до Миколаєва можна за дві години, адже в межах обох областей маємо якісне та надійне дорожнє покриття. А з Дніпра до Миколаєва – за 3-4 години», – повідомив Ігор Кузьмін.

Заступник голови облдержадміністрації зауважив, що Миколаївщина не збирається зупинятися на досягнутому, адже попереду відкриття курортного сезону та нових туристичних маршрутів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube