Умер директор музея “Старофлотские казармы” Владимир Михайлов


15:3307.04.2021

В Николаеве умер директор областного краеведческого музея “Старофлотские казармы”, лауреат премии им. Н.Н.Аркаса, заслуженный работник культуры Украины Владимир Анатольевич Михайлов.

Об этом сообщил в Facebook уполномоченный ВР по защите украинского языка Тарас Креминь.

– Не хочеться вірити в передчасну смерть Володимира Михайлова – директора кращого в Україні Миколаївського обласного краєзнавчого музею «Старофлотські казарми». Спочивайте з Богом, колего… , – написал Креминь.

Позже информацию подтвердили на официальной странице музея в соцсети.

– Сьогодні дуже сумний день. Несподівано для нас усіх пішов з життя заслужений працівник культури України, лауреат премії ім. М.М. Аркаса, багаторічний директор Миколаївського обласного краєзнавчого музею Володимир Анатолійович Михайлов. Він очолив наш колектив у 2008 р., керував ним під час переїзду музею до Старофлотських казарм та створення нової повнопрофільної експозиції. Завдяки його зусиллям, організаційній роботі та професійним якостям місто має один з найкращих музеїв в країні. Це була талановита, сильна та життєрадісна людина, яка протягом свого несправедливо короткого життя зробила великий внесок у розвиток Миколаївщини. Колектив Миколаївського обласного краєзнавчого музею висловлює співчуття рідним та друзям, – написали коллеги.

О времени и месте прощания с Владимиром Анатольевичем будет сообщено позже на странице музея.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube