У зоні ООС загинув миколаївський студент (ФОТО)


19:4221.03.2021

Вчора, 20 березня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, у результаті обстрілу позицій мінометів 120 калібру та гранатометів різних систем, загинув студент Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика, військовослужбовець 36-ї окремої бригади морської піхоти, молодший сержант Андрій Володимирович Грабар.

У зоні ООС загинув миколаївський студент (ФОТО) 1

Сміливим морським піхотинцем, гарним сином та патріотом своєї країни навіки залишиться Андрій Володимирович у пам’яті українського народу. Андрій перебував на контрактній службі з 2015 року.

У зоні ООС загинув миколаївський студент (ФОТО) 3

Гірка звістка про непоправну втрату сколихнула сьогодні наш університет. Велике горе прийшло у родину Грабар. У зоні АТО загинув син…

Андрію було лише 25….

Він був звичайним хлопцем, зі своїми планами та мріями на життя, яке так раптово обірвалося… Важко віднайти слова втіхи, коли зупиняється серце найріднішої людини… Щиро поділяємо горе родини. Неможливо словами загоїти біль і гіркоту від втрати рідної дитини. Ми,не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил перенести біль втрати…. Вічна пам’ять Андрію!

Колектив і студенти Університету ім. Пилипа Орлика глибоко сумують та висловлюють щирі слова співчуття рідним і близьким Андрія.

Слава Героям! Слава воїнам АТО! Слава Україні!



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube