«Завершується реконструкція приймального відділення в Миколаївській обласній лікарні», – Ігор Кузьмін


14:3804.03.2021

В КНП «Миколаївська обласна клінічна лікарня» Миколаївської обласної ради завершується реконструкція приймального відділення в рамках програми «Велике будівництво».

Ввести об’єкт в експлуатацію планується до 1 квітня. Наразі будівельники завершують внутрішні оздоблювальні роботи. Триває облаштування кабінетів для персоналу, загальномедичної зони, палати тимчасового перебування хворих, ізоляторів для пацієнтів з інфекційними захворюваннями, діагностичного блоку.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Ігор Кузьмін.

«Також буде забезпечений відокремлений в’їзд та виїзд санітарного автотранспорту з території закладу, зовнішнє освітлення на шляхах під’їзду та підходу», – зазначив він.

Ігор Кузьмін розповів, що приймальне відділення буде оснащене сучасним медичним обладнанням для того, щоб пацієнти змогли отримувати якісні діагностичні послуги для подальшого лікування.

«В рамках проєкту Президента України «Велике будівництво» передбачено проведення ремонту та дооснащення приймальних відділень шести підприємств охорони здоров’я Миколаївської області», – додав заступник голови Миколаївської ОДА.

Читайте також: Главное – не распылить средства. Замгубернатора Кузьмин – о ремонте местных дорог Николаевской области



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube