Олександр Трайтлі: Динаміка щоденної захворюваності на COVID-19 залишається непрогнозованою та нестабільною


19:1720.10.2020

Сьогодні, 20 жовтня, заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі під час онлайн-брифінгу поінформував громадян про ситуацію із захворюваністю на COVID-19 у Миколаївській області.

На початку Олександр Трайтлі зазначив, що динаміка щоденної захворюваності на COVID-19 залишається непрогнозованою та нестабільною і коливається від 250 випадків захворюваності на день до 130 випадків. За його словами, такі показники свідчать про те, що поки що немає позитивної динаміки по зниженню рівня захворюваності. 

«Лідерами по динаміці захворюваності на COVID-19 залишається місто Миколаїв, Первомайськ і прилеглі до м. Миколаєва райони – Миколаївський та Вітовський», – повідомив він.

Заступник голови Миколаївської ОДА розповів, що спостерігається погіршення динаміки захворюваності серед дітей та персоналу у закладах освіти Миколаївської області. «Хоча, ще на минулому тижні ми закликали керівників на місцях розпочати канікулярний період з 15 по 30 жовтня або перейти на дистанційну форму навчання. Але, на жаль, дуже мало керівників на місцях, саме органів місцевого самоврядування, дослухалися до нашої пропозиції», – звернув увагу Олександр Трайтлі. 

«Я закликаю всіх керівників на місцях, не зважаючи на передвиборчий процес, безпосередньо займатися своєю роботою та забезпечувати захист громадян на увіреній їм території», – наголосив він.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube