Регіональною комісією ТЕБ та НС не приймалося рішення щодо заборони проведення капітального ремонту обласної інфекційної лікарні


16:2707.10.2020

У мережі Facebook та інтернет ЗМІ поширюється інформація з приводу начебто «прийняття рішення» регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації щодо заборони на проведення капітального ремонту КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб».

Реагуючи на це Миколаївська ОДА повідомляє таке. Відповідно до Положення про регіональну комісію її рішення приймаються колегіально більш як двома третинами складу комісії. Оформлюються такі рішення протоколом, який підписується головою та відповідальним секретарем комісії.

Зазначимо, що документ викладений на широкий загал є проєктом рішення та не має підпису голови та відповідального секретаря комісії. Таким чином, ствердження щодо прийняття рішення стосовно заборони проведення капітального ремонту КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» не відповідає дійсності.

Враховуючи викладене, облдержадміністрація розміщує протокол регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації від 06.10.2020 №40 оформлений відповідно до встановлених вимог.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube