До обласної ради спрямовано проєкт рішення, завдяки якому 50 суб’єктів господарювання отримають фінансову допомогу, – Миколаївська ОДА


18:3810.09.2020

Миколаївською облдержадміністрацією розроблено та направлено до обласної ради проєкт рішення «Про звільнення від орендної плати за користування нерухомим майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області на період запровадження вимушених протиепідемічних заходів, пов’язаних з поширенням COVID-19».

Цей документ направлено на підтримку суб’єктів господарювання, які орендують майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Очікується, що завдяки прийняттю депутатами цього рішення фінансову допомогу можуть отримати до 50 суб’єктів господарювання в обсязі 120 тис. грн.

Про це під час онлайн-брифінгу повідомила виконувач обов’язків директора департаменту економічного розвитку та регіональної політики Миколаївської облдержадміністрації Зульфія Капуста.

Напомним также: За время карантина николаевским работодателям выплачено почти 60 млн.грн. помощи по частичной безработице (ВИДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube