Школярів Миколаївщини закликають долучитися до Всесвітнього дня прибирання


15:0804.09.2020

Серед закладів загальної середньої освіти в 24 областях України оголосили конкурс на найактивніших учасників Всесвітнього дня прибирання. Цьогоріч міжнародна акція стартувала 1 вересня і триватиме до 19 вересня включно.

«Правила прості: треба опублікувати анонс проєкту із закликом приєднатися до прибирання на інформаційних ресурсах навчального закладу, взяти участь та реалізувати активності в рамках акції, підбити підсумки і заповнити результати в онлайн-анкету за посиланням: https://cutt.ly/mfqoaVq до 22 вересня 2020 року», – зазначила Юлія Мархель, голова організаційного комітету Всесвітнього дня прибирання в Україні.

Організатори пропонують учням влаштовувати індивідуальні та сімейні прибирання, робити фото «до» і «після» й публікувати їх в соціальних мережах з  хештегами #побачивприбери, #worldcleanupday, #schoolrecyclingworld, #letsdoitukraine.

«Усі школи-учасниці отримають подяки за участь, найактивніші учасники – дипломи та смачні подарунки, а перша трійка шкіл-лідерів, що приберуть найбільшу кількість сміття, здадуть найбільше відходів на переробку та школярі якої будуть найактивнішими, виграють комплекти крісел-мішків для шкільних приміщень», – прокоментувала Ксенія Ренчковська, керівник міжнародного молодіжного руху School Recycling World в Україні.

Переможців та найактивніших індивідуальних учасників прибирань визначать вже 25 вересня 2020 року на сайті та в соціальних мережах School Recycling World.

Детальніше про умови участі можна дізнатися у Положенні за посиланням: https://cutt.ly/nflKgaR.

Організаторами конкурсу виступили Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» спільно з Всеукраїнським молодіжним рухом «Let’s do it, Ukraine!» за підтримки  Міністерства молоді та спорту України, Міністерства закордонних справ України та компанії «PepsiCo Україна».

Як повідомляло Інше ТВ, Николаевские школы получили подарки за экологическую ответственность (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube