Велике будівництво на Миколаївщині: як реконструюють спортивний комплекс в смт Ольшанське (ФОТО)


19:0228.08.2020

На Миколаївщині продовжується реалізація національної програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», в рамках якої проводиться масштабний ремонт та будівництво  соціально важливих об’єктів, повідомляє прес-служба ОДА. 

«Ми повинні посилити культурні та соціальні зв’язки, а також зробити доступними дуже важливі соціальні об’єкти – це опорні лікарні, дитячі садочки, опорні школи. На це передбачено безпрецедентні кошти в історії України – це понад 85 млрд грн», –  наголошує Президент України Володимир Зеленський. 

Один з проєктів, який реалізують в рамках «Великого будівництва» у Миколаївській області – реконструкція спортивного комплексу, розташованого в  смт Ольшанське. 

Велике будівництво на Миколаївщині: як реконструюють спортивний комплекс в смт Ольшанське (ФОТО) 1
Велике будівництво на Миколаївщині: як реконструюють спортивний комплекс в смт Ольшанське (ФОТО) 3
Велике будівництво на Миколаївщині: як реконструюють спортивний комплекс в смт Ольшанське (ФОТО) 5
Велике будівництво на Миколаївщині: як реконструюють спортивний комплекс в смт Ольшанське (ФОТО) 7

На сьогоднішній день  проведено планування по переміщенню грунтів, збудовано підпірну стінку, встановлено огорожу, бордюри та пандус; влаштовано основу з гравію та утрамбовано його; здійснено обвалування прилеглої території та підпірної стінки, армування та бетонування основ гральних полів та бігових доріжок, нарізання термошвів; частково влаштовано покриття з каніпуру  та тротуарну плитку між ігровими полями. 

Після реалізації проєкту на спортивному комплексі буде збудовано два поля для міні-футболу та гандболу, одне поле для баскетболу, волейболу та великого тенісу, бігові доріжки з штучним покриттям, МАФи та огорожі. Загальна площа об’єкту складає близько 6000 м2. Спортивний комплекс розрахований одночасно на 32 гравців,  а трибуна на 60 місць. 

Даний об’єкт має інфраструктурне та соціальне значення так як після реалізації надасть можливість рівного доступу для заняттям спортом мешканцям Ольшанської ОТГ, сприятиме проведенню місцевих та районних змагань з футболу, гандболу, баскетболу, волейболу та легкої атлетики.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube