Нехтування карантином. Олександр Стаднік доручив активізувати перевірки суб’єктів господарювання (ФОТО)


13:0319.08.2020

У вівторок, 18 серпня, відбулось засідання комісії ТЕБ та НС при облдержадміністрації під керівництвом голови ОДА Олександра Стадніка та за участю заступника голови облдержадміністрацї Олександра Трайтлі.

На порядок денний винесли питання про вирішення ситуації з нехтуванням карантинних обмежень у Миколаївської області.

Очільник області зазначив, що кожен день отримує дуже багато нарікань від мешканців області щодо контролю за дотриманням карантинних норм в транспорті, торгівельних та розважальних закладах.

Нехтування карантином. Олександр Стаднік доручив активізувати перевірки суб’єктів господарювання (ФОТО) 1
Нехтування карантином. Олександр Стаднік доручив активізувати перевірки суб’єктів господарювання (ФОТО) 3
Нехтування карантином. Олександр Стаднік доручив активізувати перевірки суб’єктів господарювання (ФОТО) 5
Нехтування карантином. Олександр Стаднік доручив активізувати перевірки суб’єктів господарювання (ФОТО) 7
Нехтування карантином. Олександр Стаднік доручив активізувати перевірки суб’єктів господарювання (ФОТО) 9
Нехтування карантином. Олександр Стаднік доручив активізувати перевірки суб’єктів господарювання (ФОТО) 11

«Миколаївці ніби живуть поза карантином», – наголосив він.

«Хочу звернути вашу увагу – статистика захворюваності зростає кожен день і вже завтра це може буде не 20, а, не дай Боже, 40, 50, 60 хворих на добу. Це призведе до переходу області з зеленої карантинної зони до жовтої, або навіть червоної зони», – сказав голова ОДА Олександр Стаднік.

«Аби не допустити цього, ще раз звертаю увагу усієї громади, керівників розважальних закладів, закладів харчування та перевізників на необхідність неухильного дотримання карантинних обмежень», – додав він.

На засіданні голова ОДА Олександр Стаднік надав доручення активізувати роботу щодо проведення перевірки суб’єктів господарювання всіх форм власності по дотриманню ними профілактичних, протиепідемічних та дезінфекційних заходів.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомляє голова Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Стаднік.

«Ваше здоров’я, здоров’я ваших близьких та рідних залежить від вашого розуміння усієї складності ситуації із захворюванням на COVID-19. Прості речі рятують життя – дотримання маскового режиму, соціальної дистанції, уникання скупчення людей тощо. Адже тільки якщо ми всі відповідально поставимося до ситуації, ми зможемо і надалі перебувати у «зеленій зоні»!», – звернувся до всієї громади Миколаївщини очільник області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube