Ремонт шкіл та садочків – соціально–важливий напрямок програми «Велике будівництво», направлений на поліпшення якості освіти


14:2620.07.2020

Програма «Велике будівництво» Президента України Володимира Зеленського активно набирає обертів в Україні.

У Миколаївській області перелік об’єктів «Великого будівництва» затверджено розпорядженням №26-р від 07 Лютого 2020 року «Про реалізацію в Миколаївській області проєкту Президента України щодо спорудження шкіл, садочків і стадіонів».

Про це повідомляють в пресслужбі Миколаївської ОДА. 

Маже на 90 відсотків закінчено ремонтні роботи у будівлі дошкільного навчального закладу №72 «Світлячок». Проведено роботи по улаштуванню плоских сонячних колекторів та баків розширювальних геліосистем. Облаштовані санвузлі, замінено сантехнічні прилади та завершено внутрішні оздоблювальні роботи. Проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій. Зроблені теплі поли, встановлено металопластикові вікна. Облицьовані стальні конструкцій профільними навісами. Проводиться улаштування малих архітектурних форм та зовнішнього освітлення. Ведуться роботи з улаштування приливно–витяжної систем.

 У дошкільному навчальному закладі №87 «Вишенька» замовником проєкту якого є – департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради. Виконання робіт фінансується за рахунок коштів бюджету м. Миколаєва.

За інформацією департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради на сьогодні вже виконано монтаж вікон з металопластику, установка пластикових підвіконних дошок, оздоблення (шпаклювання, фарбування) внутрішніх укоси, зроблено монтаж покрівельного покриття (козирок), фарбування, ґрунтування. Замінено сантехнічні прилади та завершуються внутрішні оздоблювальні роботи.

Проводиться утеплення фасаду. Зроблено вимощення. Також планується улаштування ганків та протипожежного водопроводу, мереж каналізації, водопостачання.

Як повідомляло Інше ТВ, «Велике будівництво» на Миколаївщині. Реконструкція деяких об’єктів на завершальному етапі



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube