Будується спортивний майданчик – реалізація програми Президента України «Велике будівництво» на Миколаївщині в дії (ФОТО)


14:3213.07.2020

Проєкт «Велике будівництво» передбачає розбудову якісної інфраструктури України.

Капітальний ремонт футбольного поля зі штучним покриттям Миколаївської ЗОШ №48 один з таких проєктів.

Про це повідомляють в прес-службі Миколаївської ОДА. 

У цій школі працює 58 вчителів та навчаються 825 учнів. До їх послуг 40 класних кімнат і кабінетів, два спортивні зали, два кабінети обслуговуючої праці, слюсарна і столярна майстерні, кабінети інформатики, бібліотека з читальним залом, їдальня, буфет, актовий зал на 300 місць, стадіон.

Наразі у школярів з’явився ще й сучасний спортивний майданчик добудований в рамках проєкту «Велике будівництво».

Під час його спорудження проведено влаштування бетонної підготовки під основу спортивного майданчика. Улаштоване цементно- бетонне покриття та покриття з фігурних елементів мощення, двошарові безшовні покриття, облаштоване штучне поліуретанове покриття (універсального ігрового поля). Встановлена шведська стінка з рукоходом, лавки для преса, турніки трирівневі, бруси класичні.

У результаті реконструкції на спортивному комплексі обладнано мультифункціональний спортивний майданчик для гри у міні-футбол, волейбол, гандбол. Облаштоване легкоатлетичне ядро з біговими доріжками.

Триває благоустрій озеленення та улаштування огорожі.

Будівельна готовність – 91%.

По завершенню реалізації проєкту молодь матиме змогу займатися спортом на свіжому повітрі та у комфортних умовах. Адже головна мета проєкту – залучення дітей та учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризація здорового способу життя серед населення.

Як повідомляло Інше ТВ, В рамках «Великого будівництва» в Миколаївській області планується оновлення майже 200 км доріг



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube