Фракция Николаевского облсовета просит Зеленского не давить на Викторию Москаленко


18:0823.05.2020

Гарантировать вектор демократии на территории Николаевской области и сделать невозможным и прекратить вмешательство правоохранительных органов путем давления на работу Николаевского облсовета в лице Виктории Москаленко.

Такая просьба содержится в обращении членов фракции ПП «УКРОП» к Президенту Украины Владимиру Зеленскому.

Тест обращения опубликован на фейсбук-страничке Николаевского облсовета, передает Інше ТВ.

«Шановний Володимире Олександровичу!

На виборах Президента України в 2019 році Миколаївська область на 85% висловила довіру Вашим словам та передвиборній програмі, одним з пунктів якої було реалізувати законопроект Про народовладдя та закріпити у ньому “механізм, за яким тільки Народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії”.

Нині мова не йде про референдум, але відмітимо, що народовладдя на Миколаївщині – це місцеве самоуправління, і на виборах в 2015 році мешканці області скористались своїм Конституційним правом вільного волевиявлення.

Саме так демократичним шляхом головою Миколаївської обласної ради було обрано Вікторію Москаленко. Сьогодні ми звертаємось до Вас з проханням гарантувати вектор демократії на території Миколаївської області та унеможливити та припинити втручання правоохоронних органів шляхом тиску на роботу Миколаївської обласної ради в особі Вікторії Москаленко.

Миколаївщина потребує конструктивної і злагодженої роботи органів місцевого самоуправління та виконавчої гілки влади, а не реалізацію амбіцій стосовно зняття з посад та тиск на осіб, які є представниками партії попереднього Президента України.

Кінець епохи бідності може прийти вийнятково законним та демократичним шляхом», – сказано в обращении.

Как сообщало «Інше ТВ», Глава местной СБУ Герсак “поспорил” на Москаленко. У нее истерика (ВИДЕО).

Также сообщалось Николаевская “Европейская Солидарность” просит Зеленского защитить Москаленко



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube