Николаевская “Европейская Солидарность” просит Зеленского защитить Москаленко


08:2023.05.2020

Офіційна заява Миколаївської територіальної організації партії “Європейська Солідарність” щодо ситуації, яка склалася навколо роботи голови Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко.

“Пане Президенте!

Ви стали головою держави на виборах, які були визнані світовим співтовариством як чесні й демократичні, з дотриманням Конституції та законів.

Сьогодні, коли Ви маєте бути гарантом Конституції, органи місцевого самоврядування знаходяться під тиском, зокрема, голову Миколаївської обласної ради Вікторію Москаленко змушують піти у відставку. Під Вашим управлінням правоохоронні органи перетворюються в каральний інструмент, порушуючи всі норми та закони, погрожуючи кримінальними справами.

Якби так чинили з Вами під час передвиборної гонки, Ви б ніколи не стали Президентом! Тож, зупиніть зухвалі погрози, а також знищення місцевого самоврядування!

На жаль, замість конструктивної та консолідованої роботи різних гілок влади, жителі Миколаївщини тривалий час спростерігають всебічний тиск, який чиниться на голову обласної ради.

Президент- це гарант Конституції!
Конституція- це Основний закон!
СБУ – це Служба безпеки України!
ДБР – це Державне бюро розслідувань!
Обласна рада – це орган місцевого самоврядування!”

Напомним также: Глава местной СБУ Герсак “поспорил” на Москаленко. У нее истерика (ВИДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube