Спортивний рік-2019: Миколаївський регіональний центр «Інваспорт» підвів підсумки (ФОТО)


10:3817.01.2020

16 січня, Миколаївський регіональний центр «Інваспорт» та Миколаївська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю в урочистій обстановці підвели підсумки 2019 спортивного року.

Минулий рік був дуже вдалим для спортсменів: 2 спортсмени виконали нормативи ЗМСУ, 1 спортсмен МСУМК, 3 спортсмени МСУ. До складу національних збірних команд України з видів спорту входять 45 спортсменів.

Вихованці закладу є гордістю не лише Миколаївщини, а й усієї України, здобуваючи перемоги гордо прославляють на високих паралімпійських та дефлімпійських п’єдесталах ім’я нашої держави.

Під час даного урочистого заходу було відзначено 14 кращих спортсменів та тренерів Миколаївської області у 6 номінаціях.

В номінації «Стабільність року»;
– Корепанов Віталій – Бронзовий призер 2019 року з вільної боротьби серед спортсменів з вадами слуху.
– Баєв Сергій – Чемпіон Європи 2019 року з футболу у Греції серед спортсменів з вадами слуху.

В номінації «Здивування року»;
– Фандєєв Артем – срібний та бронзовий призер чемпіонату Європи 2019 року з дзюдо у Бельгії серед спортсменів з вадами слуху.
– Латюк Микита – срібний призер чемпіонату Європи 2019 року з вільної боротьби у Білорусії серед спортсменів з вадами слуху.

В номінації «Надія року»:
– Колісніченко Марія – багаторазовий чемпіон та призер чемпіонату та кубку України з плавання 2019 року. Триразова переможниця Фінальний змагань Спартакіади «Повір у себе».
– Довзій Олексій – бронзовий призер чемпіонату Європи 2019 року з вільної та греко-римської боротьби серед кадетів в Білорусії серед спортсменів з вадами слуху.

В номінації «Сила духу»:
– Науменко Олег – бронзовий призер чемпіонату світу 2019 року з фехтування на візках зі шпаги (командні змагання) у Південні Кореї.
– Гонтар Анна – бронзовий призер чемпіонату світу 2019 року з плавання серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату у Великобританії.

В номінації «Кращий спортсмен»:
– Цвєтов Ігор – дворазовий переможець чемпіонату світу 2019 року в Арабських Еміратах з бігу на дистанціях 100 і 200 м із світовими рекордами.
– Серьоженко Дмитро – чемпіон світу 2019 року у Південній Кореї з фехтування на візках у шаблі (командні змагання).
– Конкін Віктор – дворазовий срібний та дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу 2019 року з плавання серед спортсменів з вадами слуху у Бразилії.

В номінації «Кращий тренер року» заслужені тренери України:
– Деркач Віктор Миколайович – особистий тренер дворазового чемпіона світу з легкої атлетики 2019 року Цвєтова Ігоря.
– Христик Володимир Васильович – особистий тренер чемпіона світу з фехтування на візках 2019 року Серьоженка Дмитра.
– Ільїна Тетяна Анатоліївна – особистий тренер багаторазового призера чемпіонату світу 2019 року з плавання серед спортсменів з вадами слуху Конкіна Віктора і бронзової призерки чемпіонату світу 2019 року Гонтар Анни.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube