В Миколаєві розпочався фестиваль цікавої науки «Молодіжна хвиля» (ФОТО)


13:4614.12.2019

У суботу, 14 грудня, в Миколаєві стартував завершальний етап ІХ фестивалю цікавої науки «Молодіжна хвиля» освітнього проєкту «Крок до науки». Форум проходить на базі Миколаївського Національного Університету ім. В.О.Сухомлинського та за підтримки Миколаївського міського голови О.Сєнкевича, а також управління молодіжної політики міської ради.

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

Основна ідея науково-дослідницького фестивалю – дати можливість молоді вийти за межі звичного процесу навчання та ініціювати власні проєкти і розробки, проявити себе, як справжніх винахідників та науковців. Серед його учасників – студенти, викладачі, вчителі фізики, учні шкіл міста

Зібрання привітав начальник управління молодіжної політики Олександр Рябенко.

– Цього року Миколаїв потрапив до ТОП-10 міст України, що займаються розвитком молоді. Це стало можливим і завдяки вашому молодіжному проєкту «Молодіжна хвиля», який сьогодні підбиває підсумки. Ви всі – дуже розумні та кмітливі хлопці та дівчата. Продовжуйте займатися наукою, саморозвитком, – сказав Олександр Рябенко.

За традицією начальник управління молодіжної політики вручив кращому майстру Кубок міського голови. Цього року ним став Олександр Толмачьов.

Також Олександр Рябенко передав сертифікату на поїздку до Музею цікавої науки. Туди відправляться переможці фестивалю «Молодіжна хвиля».

Раніше у Миколаєві пройшов культурний форум (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube