МБК «Миколаїв» здобув першу домашню перемогу у сезоні (ФОТО)


10:5018.10.2019

Рахунок на останній секунді першої атаки відкрив Давелл Робі влучним триочковим влучанням. Далі миколаївці, завдяки гарним діям в обороні та влучним кидкам Брістола, Луценка та двом штрафним від Зотова, вирвалися вперед 4-11, що змусило Володимира Коваля взяти перший тайм-аут. Друга половина першої десятихвилинки почалась із успішних дій Луценка та Адедірана, перший влучив з дистанції, другий майстерно розбирався у фарбі з передач Зотова. 21-14.

Початок другої чверті виявився дуже нервовим для господарів майданчика, не розібравшись у захисті, пропустили два поспіль постріли здалеку від Бояркіна та Джексона, як результат – ріний рахунок 23-23, а пізніше – тайм-аут від Вітлалія Чернія. Хвилина пішла на користь «корабелам», одразу вдалий прохід та бомба з-за дуги від капітана Онуфрієва. Але Тарасенка та Тіга такий хід матчу не влаштовув, 32-31 на користь МБК Миколаїв під занавіс першої половини гри, повідомляє пресслужба клубу.

Третя чверть почалась із вдалих дій Луценка, на що Тарасенко відповів двома з фолом. Потім триочковими влучаннями обмінялись Онуфрієв та Бояркін. Підтримав свого кепа Сергій Приймак, який спочатку відмітився блок-шотом, а потім додав до свого активу ще 4 пункти. Відкритий триочковий від Джексона та відповідь від зв’язки Зотов-Адеддіран показали на табло 50-44. А вже під кінець третьої чверті не на жарт розійшовся Зотов, записавши 4 поспіль пункти до активу. Хороший командний захист та старання Приймака у нападі дозволили закінчити 3 чверть за рахунку 62-53 на користь господарів. 

У 4-й чверті МБК продовжили сповідувати захисний баскетбол, але, Бояркіна це не лякало, 4 очки поспіль від розігруючого соколів, на що Онуфрієв відповів трьома влучними штрафними. У другій половині чверті соколи знайшли в собі сили та трохи вирівняли гру 69-66. Але влучання Зотова з-за дуги в обличчя захиснику і у миколаївців +6. Здавалось би, все складається для «корабелів», проте Тіг влучає надважкий ендван, а після – і шрафний, зафіксувавши 72-71 за 2 хвилини до кінця. Трибуни в СК «Надія» вибухнули, коли забив Луценко та Брістол поставив блок-шот Тігу. Остання атака соколів, кидок Джексона – невлучно. 74-73 на користь МБК Миколаїв! Усіх з першою такою важливою перемогою!  

Миколаїв – Харківські Соколи – 74: 73 (21:14, 11:17, 30:22, 12:20) 

Миколаїв: Зотов 10 + 11пб + 8пб, Луценко 15, Роббі 6, Онуфрієв 16, Приймак 8, Юрченко 0, Хохоник  2, Давидюк 1, Адедиран 8. 

Харківські Соколи: Джамар 4 + 5пб, Тіг 15 + 6пб, Джексон 18 + .пб, Жаліс 10, Тарасенко 7, Бояркін 17, Козлов 0, Удоденко 0.

Читайте: Американские легионеры МБК «Николаев» могут остаться без работы, если в ближайшее время не оправдают надежд



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube