В Миколаєві можна буде пройти безкоштовне тестування на гепатит С


20:4224.07.2019

26 липня Альянс громадського здоров’я спільно з партнерськими організаціями у  понад десяти містах України, в тому числі і в Миколаєві, спільно з громадською організацією “Час життя” проводять всеукраїнську інформаційно-просвітницьку акцію з нагоди Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами, який традиційно відзначається у всьому світі щороку 28 липня.

Про це повідомляє регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Миколаївській області Світлана Одінцова.

Під час акції всі бажаючі зможуть безкоштовно пройти тестування на гепатит С сучасними методами дослідження, отримати кваліфіковану консультацію лікарів та соціальних працівників,  а також отримати консультацію людини, яка вже вилікувала гепатит С, отримати інформаційними матеріалами про шляхи передачі, тестування, профілактику та лікування вірусних гепатитів.

Тестування буде проводиться в наметах з символікою акції у м. Миколаєві – на проспекті Миру, будинок 1/1 на території, яка прилягає до торгового центру ВЕЛМАРТ – навпроти міжміського автовокзалу поблизу від входу на стоянці автомобілів, та на території Центрального ринку на торговельній ділянці «Фонтан».

Початок о 10.00.

Як повідомляло Інше ТВ, Больницы в регионах получат бесплатные лекарства для пациентов с вирусным гепатитом С



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube